کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مدیرکل آژانس: هنوز از ایران اطلاعات رضایت بخشی دریافت نکرده‌ایم

مدیرکل جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده که هنوز اطلاعات رضایت بخشی از ایران دریافت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رافائل گروسی»، مدیر کل جدید آژانس بین‌المللی در اظهاراتی گفته است که هنوز اطلاعات مورد نیاز را از ایران درباره کشف ذرات اورانیوم در مکان نزدیک تهران دریافت نکرده است.

 

گروسی همچنین گفته است از ماه نوامبر و از زمانی که ذرات اورانیوم کشف شده، آژانس با ایران در تماس و مذاکره بوده است.

 

مدیرکل جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ادامه همچنین گفت که تا کنون پاسخ رضایت بخشی از آن‌ها(ایران) دریافت نکرده، اما ارتباطات همچنان ادامه دارد.

 

«رافائل گروسی» که به تازگی کرسی ریاست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را برعهده گرفته، دو روز پیش نیز اعلام کرده بود که در آینده نزدیک از ایران بازدید خواهد کرد.

 

علاوه بر این گروسی پیشتر در سخنان دیگری در  گفتگویی اعلام کرده بود که در برابر توسعه برنامه‌های هسته‌ای از جمله برنامه هسته‌ای ایران مواضع سرسخت و در عین حال منصفانه در پیش خواهد گرفت.

 

گروسی نخستین فردی است که از آمریکایی جنوبی عهده‌دار سمت دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌شود و پیش از این به عنوان دیپلمات آرژانتین در آژانس مشغول به کار بوده است.

 

منبع:مهر

ارسال نظر